Nyitvatartás:

Hétfő - Péntek: 8-16 -ig
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva


vissza a főoldalra

Lapszabászat.

Az „online árajánlat kérés” menüpont alatt megrendelt lapokat kívánságára méretre szabjuk, melynek méreteit kényelmesen, otthonában megadhatja, ezzel csökkentve a hiba lehetőségeit is.

A megrendelés elküldése után visszaigazoljuk a szükséges táblák mennyiségét, árát, valamint a munkadíjat, ha megfelel az ár, akkor előleg fizetése után elkezdjük a szabást!  

A szabásterv készítésénél 4,4 mm fűrészlap-vastagsággal, valamint a táblák széleinek minőségétől függően 10 - 20 mm szélvágással számolunk.

Lapszabászat esetén a táblák megvétele m2-enként történik, kivéve abban az esetben, ha különleges, egyedi anyagokról beszélünk  (A m2 -es anyagok listája a szabott anyagok menüpontban található) A hasznosítható maradék visszavonásra kerül az egész táblából. Természetesen amennyiben egész táblás szabást kérnek, a maradék elvihető, ha ezt a megrendelőn jelzik.

Az anyagok könnyű azonosíthatósága érdekében a leszabott alkatrészeket felcímkézzük. Az esztétikus hatás elérése érdekében - az Ön igényeihez igazodva - a felszabott lapokat élfóliával, élfurnérral, ABS-sel élzárjuk.

Amennyiben Ön élzárást igényel, a lapok teljes külméretét kell megadni élzáró anyaggal együtt, mivel minden egyes esetben visszamarjuk az élzáró anyag vastagságát!

Várható elkészülési határidő: a megrendeléstől számított 4-5 munkanap, de pontos időpontot a megrendeléskor tudunk adni!

 

Elérhetőségek:

2162 Őrbottyán,
Rákóczi u. 155.


(20) 537-7648
lehocsabi@gmail.com
Fax: (28) 361-921
Lapszabászat  |   Bútor készítés  |   Műhely-galéria  |   Szabott anyagok

Copyright © Lehoczki Csaba - Lapszabászat, élzárás - Minden jog fenntartva! Grafika és programozás: Arteries Studio