Nyitvatartás:

Hétfő - Péntek: 8-16 -ig
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva


vissza a főoldalra

Egyedi bútorok készítése...

 montázs
 ...kompromisszumok nélkül!!


BÚTORKÉSZÍTÉS, TERVEZÉS:

Hegedűs Péter
Tel:06(70) 566-3668
Email: peter@kreartbutor.hu

www.kreartbutor.hu
...amit fontosnak tartunk:

Az Országos Asztalos- és Faipari szövetség tagjaként magunkra kötelezőnek tartjuk a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtani. OAFSZ tagként az elsők között értesülünk az új trendekről, az innovatív technológiákról, vasalatokról, hogy naprakészek lehessünk minden elvárással szemben!
Ennek köszönhetően nálunk átgondolt tervezés, precíz kivitelezés, exkluzív minőség és ügyfélcentrikus hozzáállás várja a leendő kedves megrendelőket.

Pár hasznosnak szánt gondolat, mielőtt bútort készíttetnének:egyedi konyhabútorEgyedi konyhabútorok:

¤  Javasoljuk, hogy építkezés, átalakítás esetén konyhabútora tervezését a gépészeti kiállások miatt időben készíttesse el. Így elkerülhető hogy tervezésnél Ön helyett a víz-, vagy gázcsonk diktáljon. (az esetleges áthelyezés költségeiről nem is beszélve!)

¤  A tervezést egy alapos igényfelmérés előz meg, hogy minél pontosabb képet alkothassunk az Önök szokásairól, elvárásairól.

¤  Nálunk a számítógépes látványtervnek köszönhetően szinte minden részletre kiterjedő pontos képet kaphat leendő bútoráról. (mindezt akár otthonában is!)

¤  Kivitelezéskor (szükség szerint) folyamatos munkakapcsolatban vagyunk a többi szakipar képviselőivel (víz-, villany-, gázszerelő, burkoló, stb) így kerülve el a bútor kiszállításakor fellépő (és rendszerint költséges) meglepetéseket!
egyedi fürdőszobabútor

Egyedi fürdőszobabútorok:

¤  Számunkra a minőségi alapanyag, és a megfelelő technológia kiválasztása a tartós fürdőszobabútor készítésének alapja. A rosszul megválasztott felületkezelés vagy a rosszul kivitelezett szerelés miatt a bútor a fürdőszoba páradús levegőjében pár év alatt tönkremehet.

¤  Nálunk nem okoz gondot, ha egy kiegészítő (pl: kihajtható szennyeskosár) nem kapható a megfelelő méretben. Mi bármilyen kiegészítőt le tudunk gyárta(t)ni az ügyfél kérése illetve terveink alapján.

¤  „Épített” fürdőszobabútoroknál akár az egész vázat is el tudjuk készíteni, így a megszokott Ytong falazóelemhez képest egy sokkal precízebb szerkezet a végeredmény!egyedi nappalibútorEgyedi nappali bútorok:

¤  A kifinomult ízléssel rendelkező megrendelőink a  nappali bútorral szemben támasztják a legszerteágazóbb igényeket, és így tervezőként általában ez az egyik legnagyobb kihívás.

¤  Ügyelni kell funkció és dizájn teljes összhangjára, legfőképp a modern, letisztult formákat kedvelőknél. Itt alkalmazzuk a legtöbb innovatív bútorvasalatot, és világítástechnikát.

¤  Az egyedileg gyártott nappali bútor legnagyobb előnye, hogy tervezésnél nem köti meg a kezünket a „szegényes” elem- és méretválaszték, és a kiegészítőket is pont ugyanolyanra tudjuk legyártani, legyen szó polcról, lábtartóról vagy dohányzóasztalról.

¤   Mindezek mellett meglévő bútorokhoz is tudunk kiegészítőket gyártani.

egyedi gyerekszoba bútor

Gyerekszoba  bútorok:

¤  Az általunk tervezett és készített gyerekszoba bútoroknál kiemelt figyelmet fordítunk a gyermek gyorsan változó igényeire, mind méret, mind funkció szempontjából.

¤  Igyekszünk minden egyes szegletet kihasználni tárolás céljára, hisz köztudott, hogy a gyerek játékainak soha sincs elég hely! :)

¤  Nincs számunkra lehetetlen, legyen szó csúszdás ágyról, kis konyháról, esetleg szekrénnyé alakítható pelenkázóról.
 

Egyszóval nyugodtan engedje szabadon fantáziáját, majd dőljön hátra,

 és a többit bízza ránk!!

Elérhetőségek:

2162 Őrbottyán,
Rákóczi u. 155.


(20) 537-7648
lehocsabi@gmail.com
Fax: (28) 361-921
Lapszabászat  |   Bútor készítés  |   Műhely-galéria  |   Szabott anyagok

Copyright © Lehoczki Csaba - Lapszabászat, élzárás - Minden jog fenntartva! Grafika és programozás: Arteries Studio